Campagne ‘Met Belgerinkel naar de Winkel’ 2016 van start gegaan

Vrijdag 29 april vond tijdens de wekelijkse markt van Temse het startmoment plaats van ‘Met Belgerinkel naar de Winkel’ 2016. Tijdens de markt konden de bezoekers deelnemen aan een quiz die als thema had: fietsen, winkelen en de Gezinsbond.

Er waren ook gadgets te winnen door aan een Rad te draaien en er was ook een tekenwedstrijd! Zo kunnen kinderen opnieuw deelnemen aan deze actie.
Deze kleurplaten worden bij alle deelnemende handelaars tijdens de campagneperiode uitgedeeld. De mooi verwerkte kleurplaten dienen uiterlijk tegen 3 juni binnengebracht te worden in AC.De Zaat, 3de verdieping bij de dienst Mobiliteit.

De organisatie ‘Met Belgerinkel naar de Winkel’ gebeurt in samenwerking met Bond Beter Leefmilieu, Unizo Temse, EVA’s Vicky Shoes, Gezinsbond Temse en het gemeentebestuur van Temse, waarbij de diensten lokale economie en mobiliteit nauw betrokken zijn.

“Met deze campagne willen we klanten van de handelszaken in Temse aanmoedigen om vaker met de fiets of te voet boodschappen te doen”, stelt Lieve Truyman (N-VA), schepen van Mobiliteit. “Deze campagne motiveert inwoners bovendien om meer bij verschillende detailhandels te winkelen. Zo draagt ‘Met Belgerinkel naar de Winkel’ op verschillende vlakken bij aan de leefbaarheid van onze gemeente.”

Hoe deelnemen?
Deelnemers kunnen de loten zowel online registreren als deponeren in Belgerinkel-boxen. Op die manier maken inwoners dubbel kans om te winnen!!!

Klanten die te voet of met de fiets winkelen, worden door de deelnemende handelaars beloond met een Belgerinkel-lot met unieke code. Die code registreren de klanten via www.belgerinkel.be, waarna ze binnen de 24 uur kans maakt op een Belgerinkel-prijs uit de nationale prijzenpot.
Daarnaast kunnen ze de loten ook deponeren in de Belgerinkel-boxen op publieke plaatsen om mee te dingen naar de lokale prijzenpot. De boxen staan aan de Infobalie AC De Zaat, toeristisch infokantoor, bibliotheek, JOC De Nartist, sportcentrum Fernand Schuerman, sporthal Temsica, sporthal Het Gelaag, sporthal Tilroda, BKO Elversele (Priester Poppeschool)

Er is opnieuw een damesfiets en een herenfiets te winnen, 10 fietstassen, 8 cadeau cheques t.w.v. 25 euro, en 8 prijzen voor de kinderen. De prijsuitreiking vindt plaats op vrijdag 24 juni, de winnaars worden vooraf persoonlijk verwittigd.

Meer foto’s van het startmoment, klik hier

 

_DSC6917V2_1

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *