Kindercarnavalstoet trok door straten van Tielrode en Steendorp

TIELRODE/STEENDORP – In Tielrode en Steendorp ging vrijdagnamiddag de kindercarnavalstoet uit. In Tielrode gaat de ‘grote’ carnavalstoet volgende week zondag uit. Morgen zijn de zotskappen al aan de macht in Steendorp tijdens de stoet in het centrum van het dorp.

In Tielrode gingen de leerlingen van de basisschool in de Kaaistraat en de Freinetschool in de Kerkstraat richting WZC Huize Vincent om daar de bewoners te groeten. In Steendorp konden de leerlingen van de St-Henricusschool zich uitleven dankzij de organisatie van ondermeer het comité Orde van de Baksteen.

Na de stoet was er in Tielrode op de speelplaats van de Freinetschool een ballenworp met prins Diëgo I en zijn gevolg. In de basisschool was er een toonmoment door alle klassen en om af te sluiten een snoepworp.

Meer foto’s Tielrode, klik hier
Meer foto’s Steendorp, klik hier

Ook in Tielrode trokken leerlingen door de straten
In Steendorp trok prinses Maryse I meteen alle registers open
(foto: Peter Perdaen)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *