Biljartverbond Temse huldigde kampioenen Vrijspel en Bandstoten

TEMSE – Zaterdag 2 december vonden in lokaal The Pocket de finalewedstrijden plaats van de derde editie Bandstoten en het 68ste Individueel Kampioenschap Vrijspel, organisaties van het Biljartverbond van Temse.

In de ereklasse van het vrijspel won Willy Viaene een oogstrelende finale van Patrick De Cauwer. Het was al enige jaren geleden dat Willy met de oppergaai ging lopen, maar hij bewees nogmaals dat op kwaliteit geen leeftijd staat.

In de promotieklasse trok verbondsvoorzitter Luc Verhulst het groene laken naar zich toe; de start was voor tegenstander Julien Weemaes, die uiteindelijk met het zilver best vrede had. Hugo Van Britsom van zijn kant domineerde de standaardklasse, zoals de verdienstelijke mede-finalist Michel Snyers mocht ondervinden.

Patrick Van Drom en Peter Pauwels maakten van eindstrijd in de ereklasse bandstoten een thriller, die Patrick in zijn voordeel besliste na een shoot-out-verlenging. Nieuwkomer Willy Van den Elshout haalde het in de promotieklasse nipt van natuurtalent Jan De Souter.

De laureaten en eindspelers van de kampioenschappen bandstoten en vrijspel 2023 van het biljartverbond Temse. Eerste rij: Carine De Kegel, finalist Jan De Souter, Suzy Boey en de zittende kampioenen Willy Van den Elshout, Luc Verhulst, Patrick Van Drom en Willy Viaene, met tussen hen in Burgemeester Hugo Maes. Op de 2de en 3de rij: hoofdscheidsrechter Erik De Cleen, finaledag-verantwoordelijke Ivan Scheers, Werner De Wilde, Frank Verdonck, finalist Michel Snyers, Marc Vandebroek, Benny Foubert, Alex Van Steenput, finalisten Julien Weemaes en Patrick De Cauwer, Walter Vermeulen, competitieleider Peter Pauwels en Ronny Rombaut. Hugo Van Britsom ontbreekt op de foto.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *