Temse heeft eindelijk zijn eigen repairshop

Bravo Repair herstelt gsm’s, tablets en laptops tegen een aanvaardbare prijs

TEMSE – Goed nieuws voor gsm-, laptop- of tablet-gebruikers. Eindelijk heeft ook Temse zijn eigen repairshop. Bij Bravo Repair in de Suske en Wiskelaan kan men terecht voor herstellingen van defecte toestellen.

“Is het scherm gebarsten, werkt de batterij niet meer naar behoren of is de oplaadpoort versleten? Bij Bravo Repair weten we steeds raad”, stelt zaakvoerder Gert Poppe.”

“Scherm laten vervangen en zeer tevreden van het resultaat. Snelle service en goede communicatie”
‘Een tevreden klant’

“Een jaar geleden deden we al verdeling van onderdelen voor gsm, tablet en laptop”, vertelt Gert. “Maar we kregen steeds meer de vraag om de reparaties zelf uit te voeren. Daarom begonnen we met een reparatie-service en even later was Bravo Repair geboren.”

Originele onderdelen

“De grote meerwaarde is vooral dat wij op heel korte termijn een gsm, laptop of tablet van eender welk merk kunnen repareren”, klinkt het “En dat tegen een aanvaardbare prijs. Als men bij de grote merken zoals bijvoorbeeld Apple of Samsung een gsm wil laten herstellen ben je het toestel makkelijk drie weken kwijt. Wij kunnen tegen veel democratischer prijzen dezelfde reparatie uitvoeren. Waarbij men het dan maar pakweg enkele uren zonder gsm moet stellen.”

“Voor zover als mogelijk gebruiken we steeds originele onderdelen”, stelt Gert. “En als dat niet mogelijk is, zijn het onderdelen die in dezelfde fabriek geproduceerd worden maar waarbij het logo van de grote merken niet vermeld mag worden. De onderdelen van bekende merken of van populaire toestellen worden binnen de 24 uur bij ons geleverd. Als ze van iets verder moeten komen zoals van Duitsland of China kan dat wat langer duren. Maar 90 procent van onze klanten kunnen we direct verder helpen.”
(lees verder onder de afbeelding)

De populairste defecten bij gsm’s zijn gebroken schermen, versleten batterijen en de oplaadpoort.

“Als men bijvoorbeeld een melding krijgt op de gsm dat er vocht zit in de oplaadpoort is dat niet zo’n dure herstelling”, vertelt de zaakvoerder. “Met een prijs van pakweg 70, 80 euro kunnen we dat herstellen. Terwijl heel wat mensen denken dat daar niks aan te doen is en zich een nieuw toestel moeten aanschaffen. En dat kost al direct 200 of 300 euro.”

Vooraf een offerte

“We kunnen zowat 3000 verschillende types van toestellen repareren, zowel smartphones, tablets, smartwatches als laptops. En in totaal kunnen we 30 000 onderdelen vervangen”, klinkt het. “Dit steeds met twee jaar garantie. Bij Bravo Repair werken we ook enkel met vaste prijzen, zonder verrassingen of verdoken kosten.”

“Men krijgt vooraf een offerte en beslist dan of men de reparatie laat uitvoeren. Kunnen we het defect niet herstellen, dan krijgt de klant het toestel kosteloos terug. Dat is wel anders bij de grote merken, daar moet men sowieso 50 euro betalen als ze het toestel niet mogen repareren.”
(lees verder onder de afbeelding)

Herstelling van een scherm: voor & na

Bravo Repair werkt enkel op afspraak.

“Het makkelijkst is om via het formulier op onze website een afspraak te maken. We zijn geen winkel, dat is misschien een nadeel, maar het voordeel is wel dat we ook ’s avonds en in het weekend herstellingen kunnen doen. Meestal brengen klanten in de late namiddag hun toestel binnen en kunnen ze die later op de avond al terug afhalen.”

“Enkele jaren geleden heb ik nog IT service gedaan voor bedrijven maar dit is veel leuker”, glundert Gert. “Men krijgt veel meer voldoening als een klant met een glimlach zijn herstelde smartphone komt halen en tevreden naar huis gaat. Zo een klant heeft men echt kunnen helpen en daar krijgt men veel meer waardering en feedback van.”

Bravo Repair Suske en Wiskelaan 6 9140 Temse

Meer info of een afspraak maken ?
Klik door via: www.bravo-repair.be

Gert Poppe herstelt gsm’s, tablets en laptops met de glimlach, tegen een aanvaardbare prijs

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *