POLITIE. Voertuig in beslag genomen, intrekking rijbewijs en snelheidscontroles

Voertuig in beslag

Een 31-jarige man uit Temse werd met zijn voertuig onderschept op het Stationsplein in Temse. De man legde een positieve speekseltest af. Hij reed onder invloed van drugs. In zijn voertuig werden drugs aangetroffen en cash geld. Na controle bleek dat de man een lopend rijverbod had. Het parket werd ingelicht. Het voertuig, de drugs en het geld werden inbeslaggenomen.

Intrekking rijbewijs

Een 61-jarige man uit Temse werd met zijn voertuig onderschept in de Smesstraat in Temse. De man legde een positieve ademtest af. Uit de ademanalyse bleek dat de man 2,14 promille alcohol in zijn bloed had. Zijn rijbewijs werd onmiddellijk ingetrokken voor 15 dagen.

Snelheidscontroles

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *