POLITIE. Bestuurder betrapt met 140 gram cannabis

Intrekking rijbewijzen – onder invloed van drugs en alcohol

In de Hemelrijkstraat in Steendorp werd een bestuurder betrapt op het bezit van cannabis. Er werd 140 gram cannabis aangetroffen in het voertuig en een som geld. De bestuurder, een 21-jarige man uit Kruibeke, legde ook een positieve speekseltest af. Zijn rijbewijs werd onmiddellijk ingetrokken voor 15 dagen. Zowel de bestuurder als de passagier werden gearresteerd en overgebracht naar het politiekantoor voor verder onderzoek.

Op Temse-Velle reed, een 20-jarige man uit Hamme, met zijn voertuig tegen een geparkeerde wagen. De jongeman legde een positieve speekseltest af. Zijn rijbewijs werd onmiddellijk ingetrokken voor 15 dagen.

Tijdens een controle op de Sint-Amelbergalaan in Temse werd het rijbewijs van een 29-jarige man uit Sint-Niklaas onmiddellijk ingetrokken voor 15 dagen. De man reed onder invloed van drugs. Hij legde een positieve speekseltest af.

Op de Krijgsbaan in Temse werd een 69-jarige man uit Temse, betrapt op het rijden onder invloed van alcohol. De man legde een positieve ademtest af. Uit de ademanalyse bleek dat de man 1,77 promille alcohol in zijn bloed had. Ook zijn rijbewijs werd onmiddellijk ingetrokken voor 15 dagen.

(C) Shutterstock

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *