Lien neemt deel aan selectie Miss Belgi¨¨e

Stemmen voor Lien kan nog tot en met 18 september via sms en website

TEMSE – Meer dan tweehonderd vrouwen willen Miss België 2023 worden. Dertig gelukkigen worden onder meer via provinciale missverkiezingen gekozen om door te gaan naar de selecties voor de finale. Eén van de geselecteerde kandidates is de 23-jarige Lien Pelgrims uit Temse.

De verkiezing van Miss België verloopt in verschillende fases. In een eerste fase wordt er een provinciale missverkiezing gehouden. Eens die eerste schifting achter de rug is, volgt er nog een nationale selectieronde, waarna er 30 meisjes in februari volgend jaar naar de nationale finale gaan.

Eén van die kandidates voor de verkiezing van miss Oost-Vlaanderen is Lien Pelgrims (23) uit Temse.

Lien Pelgrims is kandidate Miss België

Die verkiezing gaat zondag 18 september van 17 uur door in het Proximus Pop Up Theater in Plopsaland De Panne

“Men organiseert inderdaad eerst provinciale verkiezingen en de geselecteerden daarvan gaan door naar de grote verkiezing van Miss België”, vertelt Lien.

Lien studeert Agro-biotechnologie met als optie Dierenzorg in de Vives Hogeschool in Roeselare en schreef zich in voor de verkiezing op aanraden van enkele vrienden.

Miss Talent

“Veel vrienden vertelden mij dat ik model moest worden en daar echt iets mee moest doen”, klinkt het. “Een goede vriendin nam enkele jaren geleden deel en had mij ook al gestuurd om mij in te schrijven en mijn kans te grijpen, en daarom dacht ik waarom niet na corona.”

“Ik hoop natuurlijk bij de gelukkigen te zijn maar ik zou al blij zijn als ik Miss Talent wordt, dat is een deelverkiezing van Miss België”, stelt ze. “Ik ben in veel geïnteresseerd, ik zing, speel dwarsfluit en doe aan paardrijden. Voor corona speelde ik in musicals bij jeugdtheater Ondersteboven in Sint-Niklaas en ga proberen om dat opnieuw op te nemen dus dat zou wel leuk zijn om die deelverkiezing te winnen.”

De titel Miss Talent wordt gegeven aan het meisje met de mooiste en creatiefste persoonlijk act maar ook andere talenten worden in rekening genomen, zoals podiumprésence enz…

Stemmen

De voorbije dagen voerde Lien promo voor haar kandidatuur tijdens ondermeer de Sleutelbraderij en de Mobidag op de Markt. Ze verkocht er wafeltjes voor de goede doel actie van Miss België. Tot en met morgen kan men nog stemmen voor onze kandidate uit eigen gemeente, via sms en de website.

Stemmen voor Lien kan (t.e.m. 18 september) door het bericht ‘MOV29’ te sturen naar 6665 (1 euro per bericht – Enkel binnen België)

Stemmen kan ook via de site: https://app.missbelgium.be/vote/Provinciaal2023/MOV29

Lien voerde promo tijdens de Sleutelbraderij en tijdens de Mobidag op de Markt,
Zelfs Zeppe en Zikki wilden met haar op de foto 🙂

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *