Ook de Parkfeesten zijn terug !

TEMSE – Zoals vele evenementen zijn ook de Parkfeesten terug van weggeweest. Elke woensdag in juli in het Scheldepark. Dit jaar voor zowel jong als minder jong.

“Samen met familie en vrienden genieten van de stralende zon en heerlijke muziek midden in het groen? Dat is exact wat Parkfeesten Temse de bezoeker wil aanbieden. “Met wekelijke concerten op woensdag voegen we een streepje cultuur aan de zomervakantie in. Bij ons staan de muziek, sfeer en gezelligheid centraal dit jaar”, klinkt het.

Komende woensdag 6 juli mag de alternatieve 4-koppige rockband Crushlight de spits afbijten. Zij spelen het voorprogramma van 50 Tinten Brijs, beroemd in Temse en de rest van Vlaanderen.

Op 13 juli is het de beurt aan Lightspeed, zij brengen muziek in de stijl van Artic Monkeys, The Verve en The Strokes. De tweede band die avond is de Golden Years Band, een nostalgische covergroep die de beste covers brengt uit de sixties, seventies, eighties en nineties tot heden. Zij stonden in 2019 nog op de Winterhappening op de Markt.

Naar goede gewoonte is er tijdens de Parkfeesten ook weer een filmavond. Op 20 juli speelt men een familiefilm, gevolgd door fijne muziek van de DJ-duo’s Pot & Dicht en 2Ché Deejays.

De afsluitende avond van de Parkfeesten op 27 juli is voor Mathso, een instrumental loopartiest en Meltheads, een 4-koppige Antwerpse band. Zij brengen een combinatie van garagerock en surfpunk.

De bar is telkens open vanaf 19.30u., de bands beginnen er aan vanaf 20 uur.
Parkfeesten 2022 @Scheldepark Kasteelstraat 85

Ook 50 Tinten Brijs zullen het podium weer onveilig maken

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *