Leerlingen Terra maakten zitbank voor park Den Esch

TEMSE – Binnenkort plaatst de gemeentelijke technische dienst in park Den Esch een zitbank ontworpen door de leerlingen van GO! Terra.

Park Den Esch is gelegen tussen Cauwerburg en de Tekenaarslaan en is uitgegroeid tot een waardevol stukje natuur in het centrum van de gemeente. Het pad rondom de vijvers wordt veel gebruikt door buurtbewoners en ook andere wandelaars die dit parkje hebben ontdekt.

Dankzij de samenwerking tussen de school en Lokaal Bestuur Temse kunnen wandelaars in het park binnenkort genieten van een rustpauze op een comfortabele bank.

Nog deze zomer plaatst de gemeentelijke Technische Dienst in het park een zitbank, aan de rand van de vijver. En niet zomaar een zitbank… ze is gemaakt door leerlingen van het 6de jaar ‘Lassen constructie’ van GO! Terra uit Temse. In het kader van een geïntegreerde proef (GIP) kregen de leerlingen de opdracht om een zitbank te maken. Het resultaat mag er zijn.

Achteraan van links naar rechts: Gerry Verbeeck (technisch adviseur), Erwin Heekhout (leerkracht), Geert Van Kerckhove (directeur) en Mohammed Kaddouri (leerkracht). Vooraan van links naar rechts: de leerlingen Onur Ozmen, Tugay Budak en Serhat Coban.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *