POLITIE. Intrekking rijbewijs, woninginbraak en snelheidscontroles

Intrekking rijbewijs

In de Heirstraat in Kruibeke werd het rijbewijs van een 19-jarige man uit Kruibeke onmiddellijk ingetrokken voor 15 dagen. De jongeman reed onder invloed van drugs. Hij had een positieve speekseltest afgelegd. Hij had eveneens een hoeveelheid drugs op zak. Deze werden inbeslaggenomen.

Aanrijding met intrekking rijbewijs

In de Blindstraat had een 37-jarige man uit Temse een stilstaand voertuig aangereden. De jongeman had de vlucht genomen, maar de bestuurster van het aangereden voertuig kon het voertuig achtervolgen en de locatie doorgeven waar betrokken was. De man legde een positieve speekseltest af. Zijn rijbewijs werd onmiddellijk ingetrokken voor 15 dagen.

Woninginbraak

In de Vroonhoflaan werd er ingebroken in een woning. Er werd een raam ingegooid. Alle kasten werden doorzocht. Er werd een portefeuille en geld gestolen.

Een gedachte over “POLITIE. Intrekking rijbewijs, woninginbraak en snelheidscontroles”

  1. Jullie moeten meer snelheidscontroles doen in centrum Temse als ik tegen 30 km rij steken mij auto’s en speedpedeleks voorbij . Daar gaan jullie een vette kluif aan hebben . Om dan nog te zwijgen van die brullende auto’s.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *