Fietsersbond tevreden met realisaties van gemeentebestuur

TEMSE – Onder het motto ‘als het goed is, mag het ook gezegd worden’ trok een delegatie van de fietsersbond er zaterdag 5 februari op uit om een aantal recente aanpassingen aan het fietspadennetwerk in Temse te bezoeken.

Zo werd het op de Edgard Tinelplaats voor fietsers veel veiliger door een conflictvrije lichtenregeling en comfortabeler door fietslichtjes op ooghoogte.

Op de rotonde van de Orlaylaan is een fietsverbinding aangebracht tussen het tweerichtingsfietspad naast de rotonde en de Frank Van Dyckelaan aan de overkant van de rotonde.

“Twee punten die we in het verleden al hadden aangekaart en die nu opgelost zijn,” aldus woordvoerder Jozef Van Breuseghem.
(Bron + foto: HN/Ivan Elegeert)

3 gedachtes over “Fietsersbond tevreden met realisaties van gemeentebestuur”

 1. Over het levensgevaarlijk kruispunt Gasthuisstraat – Doornstraat – N16 geen woord. Barslechte verkeerslichten afstelling, vooral voor voetgangers en in mindere mate voor fietsers.veel autoverkeer, komende van de Gasthuisstraat, afslaand de N16 richting Sint- Niklaas rijden gewoon door het rode licht, terwijl het al groen is voor de voetgangers en fietsers richting Gasthuisstraat, die dan niet kunnen oversteken. Eerst moeten er doden vallen zekers voordat er verbetering wordt aangebracht voor zwakke verkeersgevruikers.

  1. Beste Anton,

   De Fietsersbond is van de problemen daar op de hoogte en heeft dit al gemeld aan de beheerder van de gewestweg N16: Wegen & Verkeer Oost-Vlaanderen. (AWV)

   Stuur gerust ook jouw reactie daarheen, hoe meer opmerkingen zij krijgen, hoe meer kans er is dat men er iets aan doet.
   Stuur jouw mail met de reactie die je hier postte via:
   wegen.oostvlaanderen@mow.vlaanderen.be

   1. Dank je wel voor de tip, Kurt.
    Ik zal mijn reactie zeker opsturen naar wegen.oost Vlaanderen.Hopelijk zijn er nog mensen die reageren.
    Dank ook aan de Fietsersbond, die dit probleem al hebben aangekaart aan de desbetreffende verantwoordelijken.

    Groetjes Anton van Zantvliet

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *