Dit jaar geen Broebelfuif in JOC De Nartist

TEMSE – De Broebelfuif op 11 december in JOC De Nartist gaat niet door. Na de verstrengde regels in verband met de coronapandemie besliste het organisatiecomité van de Broebelfuif het event te verplaatsen naar een latere datum.

“Normaal gezien had de vijfde editie van de Broebelfuif, ten voordele van Het Belgisch Centrum voor Blinde Geleidehonden, op zaterdag 11 december in het JOC De Nartist plaats gevonden”, stelt Rudy Bredael van de organiserende vriendenkring.

“Maar door de verstrengde regels opgelegd door de regering, wat we een wijze beslissing vinden, hebben we besloten om de fuif te verplaatsen naar een veiliger datum. Om zo ook ons publiek, ‘de rijpere jeugd’, niet in gevaar te brengen. Dus we kijken uit naar een latere datum tot de regels het toelaten onze fuif op een veilige wijze te organiseren.”

De voorlopig laatste Broebelfuif in 2019 bracht veel volk en ambiance naar de fuifzaal van het jeugdontmoetingscentrum. Eerst was er een eetfestijn, daarna was er een retrofuif met DJ Rudy en Broebelkes Discobar. Uitkijken dus naar (begin?) volgend jaar ?

Klik hier voor sfeerfoto’s uit 2019

De retrofuif in 2019 bracht veel ‘rijpere jeugd’ 🙂 naar het JOC
Ook veel ambiance tijdens de 2e editie van de Broebelfuif in 2017

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *