Prikkelarm kermismoment tijdens Winterfoor

TEMSE – Komende zondag 21 november komt de Sint aan in Temse. Om het gebeuren meer luister te geven staat komend weekend de Winterfoor weer op de markt, zowel zaterdag als zondag. Nieuw is dat de kermisreizigers samen met het lokaal bestuur zaterdag een prikkelarm moment organiseren.

Zaterdag 20/11 tussen 15 en 17 u. worden felle lichten gedimd op de kermis en de muziek zachter gezet zodat (hoog)sensitieve en/of autistische kinderen kunnen genieten van een prikkelarm kermismoment.

Dit prikkelarm moment is er trouwens niet enkel voor kinderen of volwassenen met autisme of epilepsie, maar voor iedereen die graag eens op een rustige manier de kermis wil bezoeken.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *