Melkveebedrijf genomineerd door KU Leuven voor innovatieve award

Iedereen kan stemmen voor voor Temses landbouwbedrijf

TEMSE – Kris en Ginny Heirbaut uit Temse zijn met hun melkveebedrijf genomineerd door KU Leuven voor de Newbie Award, dat de aandacht wil vestigen op nieuwe en innovatieve landbouwers.

Heirbaut Hoeveproducten stond eind september nog lokaal in de kijker als één van de vijf duurzame helden in Temse, naar aanleiding van de Week van de Duurzame gemeente. Het melkveebedrijf in de Veldstraat staat voor circulaire landbouw. Zo krijgen de koeien zelf geteeld voer en wordt methaangas uit koeienmest omgezet in groene stroom.

De verkiezing voor de Newbie Award eindigt op 7 oktober. Schepen van Landbouw Hugo Maes (CD&V) roept iedereen op om te stemmen via www.biosfere.be/stem-kris-en-ginny-heirbaut/ Heirbaut Hoeveproducten staat momenteel op de tweede plaats.

(foto: biosfere.be)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *