Frietboetiekske kreeg grondige facelift

TIELRODE – Morgen vrijdag 3 september opent Frietboetiekske, het voormalige Marc’s Frietshop, de deuren, aan de B.A.Heymanstraat in Tielrode. De frituur kreeg een grondige renovatie en facelift.

“Ik neem de zaak over van mijn schoonvader Marc Vingerhoedts die de voorbije tien jaar zaakvoerder was “, vertelt nieuwbakken frituriste Liesbeth Seghers. “We moesten sowieso verbouwen, en daarom was het moment gekomen om de zaak over te nemen. We deden een grondige renovatie om de frituur eigentijdser te maken. Alles is volledig gestript, maar normaal was dat niet de bedoeling. De vloer en de muren waren ook versleten daarom beslisten we om ook die te vernieuwen.”

Beefburgers

“Het is een nieuw spannend avontuur maar we hebben er zin in”, klinkt het bij Liesbeth. “Ook voor mijn schoonvader zal het wennen worden. Steeds elk weekend werken zowel in de frituur als daarvoor 26 jaar in de bekende bakkerij in Tielrode.”


Ook de naam van het frituur is vernieuwd, van Marc’s Frietshop naar ‘Frietboetiekske’.

Naast de frietjes en bekende frituurspecialiteiten en -snacks komen er ook een aantal nieuwe dingen op de kaart.

“Zo starten we met beefburgers, dat zijn verse hamburger met sla en tomaat, daarvan hebben we vijf soorten. Daarnaast hebben we ook een menu samengesteld en hebben we het veggieaanbod uitgebreid. Misschien dat we volgende zomer ook een aantal slaatjes in ons assortiment opnemen.”

Naast afhaal kan men ook eten in het frituur zelf.

“We hebben 9 zitplaatsen binnen maar we hebben vanaf heden ook een terras”, vertelt Liesbeth. “Er komen 5 tafels met elk 2 stoelen maar we zullen extra stoelen voorzien voor klanten die met drie of vier zijn. Hopelijk komt de gemeente één van de dagen de strook hier achter het frituur opkuisen. Het was mij beloofd maar heb nog niemand gezien.”

Frietboetiekske B.A. Heymanstraat Tielrode.
Tijdens het openingsweekend krijgt iedere klant een leuke attentie en ook aan de allerkleinsten wordt gedacht.

Info: Facebook.com/Frietboetieksken

“We deden een grondige renovatie om de frituur eigentijdser te maken”, klinkt het bij Liesbeth Seghers

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *