Bewoners Molenstraat mogen als eerste opnieuw samen feesten

TIELRODE – Nadat de editie 2020 door corona afgelast werd konden de bewoners van de Molenstraat in Tielrode vrijdag opnieuw een buurtfeest organiseren.

Dit wel in een licht aangepaste formule door corona. Daarmee waren zij de eerste straat in groot-Temse die opnieuw samen kon feestvieren.

“Half juni kregen we van het gemeentebestuur groen licht om ons straatfeest opnieuw te organiseren”, vertelt mede-organisator Burt Riské. “Uiteraard met het respecteren van de nodige corona-veiligheidsvoorschriften.”

Meer dan 70 buren schreven zich in.

“Naast de deelname aan een wandelzoektocht kon men ’s avonds terecht in het ‘volkscafé met sfeermuziek’ in de tuin van de Toon en Stefanie in nummer 69.”

Er was door de organisatie voor deze vierde editie ook een groot scherm geplaatst om de wedstrijd van de Rode Duivels tegen Italië te volgen. Hierbij waren heel wat straatbewoners voorzien van de nodige attributen. Zoals het echte Belgen betaamt was er ook een frietkraam voorzien.

De komende weken zullen wellicht nog een aantal buurtfeesten en kleinschalige evenementen georganiseerd worden in groot-Temse.  Laat ons gerust iets weten via info@editietemse.be. Wij komen graag langs voor een sfeerverslag.

Het stijgend aantal aanvragen tot organisatie van evenementen wordt door een gemeentelijke Veiligheidsstuurgroep individueel behandeld.

Meer foto’s, klik hier

 

Meer dan 70 Molenstraatbewoners konden opnieuw samen feesten

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *