Wellicht verkeershinder door werken op scheldebruggen (Update)

Fietsers moeten niet via een trap naar de oude brug

TEMSE – De firma Agidens zal in opdracht van de Vlaamse Waterweg van woensdag 7 tot vrijdag 9 april werken uitvoeren aan de Scheldebruggen in Temse. Daardoor kan er plaatselijk plaatselijk verkeershinder zijn.

“Het voormalige fietspad van de oude brug is gewoon toegankelijk via een aanloophelling. Fietsers moeten dus geen trap nemen”
Carolien Peelaerts/ Vlaamse Waterweg

Van woensdag 7 april om 6.30 uur tot vrijdag 9 april 6.30 uur wordt de nieuwe brug afgesloten voor alle verkeer. Alle verkeer, ook fietsers en andere tweewielers, moeten over de oude brug.

vrijdag 9 april van 6.30 tot 19 uur. wordt dan de oude brug afgesloten. Alle verkeer moet dan over de nieuwe brug. Vanaf 19 uur worden beide bruggen in principe weer opengesteld voor alle verkeer.

Er worden kleine herstellingswerken uitgevoerd en camera’s geplaatst.

“Tijdens de werken aan de nieuwe brug zullen fietsers worden omgeleid via het technisch pad aan de opwaartse kant van de oude baanbrug”, stelt Carolien Peelaerts van De Vlaamse Waterweg. “Dit deed voor de komst van de nieuwe brug dienst als fietspad en werd vorig jaar samen met de rest van de oude brug nog gerenoveerd. Het pad is gewoon toegankelijk via een aanloophelling. Fietsers moeten dus geen trap nemen.”

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *