Kerstwinkelen in Temse op zondagen 20 en 27 december

Dit jaar ook een  X-Mass-village in de Clement ‘D Hooghelaan

Naar jaarlijkse traditie zijn er opnieuw winkelzondagen (X-mas Shopping) in Temse … een samenwerking van UNIZO, de Sleutelkern en het gemeentebestuur.

De winkels zijn op beide zondagen open van 13u30 tot 17u.
Elke zondag wordt 1 winnaar uitgeloot, die een pakket aankoopbons t.w.v. 250 euro ontvangt te besteden bij de deelnemende winkeliers.

21Bij een sfeervolle winkelstraat hoort uiteraard feestverlichting. Deze is zoals de vorige jaren opnieuw prominent aanwezig in de winkelstraten. Ook dit jaar kregen de handelaars (op hun vraag) een gratis kerstboom van het gemeentebestuur. De handelaars staan zelf in voor de versiering.
Nieuw dit jaar op de koopzondagen zijn enkele “kersttenten” in de Cl. Dhooghelaan die voor extra kerstanimatie en sfeer zorgen.

De Kerst- en Nieuwjaarsperiode is een ideale gelegenheid om de cadeaucheque Temse opnieuw onder de aandacht te brengen.
“Voor wie geen geschikt geschenk vindt, is de cadeaucheque steeds een goed idee”, klinkt het.

De cadeaucheque Temse is te koop in AC De Zaat, de Bib en bij de toeristische dienst op de Markt.

“We geloven heel sterk in de cadeaucheque en hebben daarom nog enkele extra promotiemiddelen ontwikkeld met financiële steun van de provincie”, aldus schepen van Lokale Economie Geert Vandersickel (N-VA). “Grote beachvlaggen brengen de cadeaucheque zeer duidelijk in het straatbeeld. Zowel de handelaarsverenigingen als individuele handelaars kunnen deze beachvlaggen het hele jaar door bij de dienst lokale economie uitlenen voor diverse manifestaties”.

Tijdens de kerstperiode (tot 31december) loopt er ook een extra wedstrijd specifiek rond de cadeaucheque. In 5 etalages van de deelnemende shoppingzaken vind je een bord op A3-formaat met een cadeaucheque op. Zoek deze en maak kans om een van de 10 cadeaucheques van 25 euro te winnen. Wedstrijdformulier in De Nieuwe Omroeper of bij de deelnemende winkeliers. De winnaars worden persoonlijk verwittigd.

DSC_0862

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *