MIWA verwelkomde 600ste vrijwilliger Schoon Volk

131 vrijwilligers houden Temse ‘schoon’

SINT-NIKLAAS/TEMSE – Het project ‘Schoon Volk’ werd in het voorjaar van 2017 opgestart door intercommunale MIWA i.s.m. de gemeenten Sint-Gillis-Waas, Sint-Niklaas, Stekene, Temse en Waasmunster. Met dit project bouwt MIWA en de gemeenten een netwerk uit van zwerfvuilvrijwilligers die op regelmatige basis zwerfvuil in hun eigen buurt opruimen.

Recent mocht MIWA de 600ste vrijwilliger verwelkomen in hun ambtsgebied die zich aansloot bij ‘Schoon Volk’. Dit is Christel Cornelis en haar zoon Kevin Suy uit Steendorp. Regelmatig kun je ze met afvalknijper en zwerfvuilzak spotten in de omgeving van de Heirputstraat en Hospitaalstraat.

De teller voor Temse staat momenteel op 131 enthousiaste vrijwilligers.
Wordt jij ook Schoon Volk ? Contacteer dan de gemeentelijke Milieudienst: tel 03 710 12 31 of mail joris.baeck@temse.be.

 

Christel Cornelis en haar zoon Kevin Suy uit Steendorp vrijwilligers bij Schoon Volk

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *