POLITIE. Verdachte personen opgepakt

logo Politie Kruibeke-TemseVerdachte personen opgepakt
Dinsdag 8 december werden drie personen opgemerkt in de Hogenakkerstraat in Tielrode die zich verdacht gedroegen. Een overbuur had deze opgemerkt toen die rond een woning aan het zoeken waren om binnen te dringen.

Een patrouille kon de verdachte wagen onderscheppen en de personen overbrengen naar het commissariaat. De twee meerderjarigen waren vrouwen van 33 en 23 jaar oud. Er was ook een 17 jarige jongeman bij. Allen uit Kroatië. Hun voertuig met Franse nummerplaten werd in beslag genomen.

Alle drie de verdachten werden gearresteerd en hebben een nacht doorgebracht in onze cellen. Deze namiddag werden ze voorgeleid bij de onderzoeksrechter. Alle betrokkenen werden aangehouden en overgebracht naar de gevangenis.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *