POLITIE. Bestuurder onder invloed van drugs overtreedt nachtklok

Man met levenslang rijverbod dronken achter het stuur

Tijdens een politie-interventie woensdagavond in de Rupelmondestraat in Kruibeke bleek een bestuurder op pad te zijn die een levenslang rijverbod heeft. Bovendien was de 51-jarige man dronken. Hij had meer dan 3,5 promille alcohol in zijn bloed. Aangezien er geen rijbewijs kon worden ingetrokken, werd zijn voertuig in beslag genomen.

Bestuurder onder invloed van drugs overtreedt nachtklok

Donderdagnacht werd in de Orlaylaan in Temse een bestuurder gecontroleerd die geen geldig bewijs kon voorleggen om zich tijdens de nachtklok te mogen verplaatsen. Hiervoor werd een corona-pv opgesteld. De 30-jarige man legde ook een positieve speekseltest af. Zijn rijbewijs werd onmiddellijk voor 15 dagen ingetrokken.

2 gedachtes over “POLITIE. Bestuurder onder invloed van drugs overtreedt nachtklok”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *