Temse ondersteunt nieuw initiatief om goede doelen te registreren en steunen

TEMSE – De coronamaatregelen en de tweede lockdown hebben een grote impact op de goede doelen en verenigingen in Temse en elders. Door de coronacrisis ziet een gemiddeld goed doel 30 tot 80 % van zijn inkomsten verdwijnen.

Daarom steunt de gemeente de nationale actie ‘Ik Steun Mijn Goede Doel’, een initiatief van de vzw Samen Altijd Warmer en meer dan 100 verenigingen en organisaties. Deze actie omvat een digitaal fundraising platform, waarbij elke organisatie of vereniging zich eenvoudig kan registreren om acties en donaties te verzamelen.

Het gemeentebestuur wil in deze crisistijd een solidair gebaar tonen tegenover de goede doelen en verenigingen van Temse. Met de ondersteuning van deze campagne wil zij de burgers en organisaties dichter bij elkaar brengen. Burgers met een warm hart kunnen hun coronaveilige inzamelactie indienen of geld doneren via www.iksteunmijngoededoel.be aan het lokale goede doel van hun keuze.

Goed om te weten: elke euro gaat rechtstreeks naar het goede doel.

Temse hoopt voor de goede doelen en verenigingen zo veel mogelijk op te halen via warme inzamelacties en donaties. Zij hebben onze steun hard nodig.

OPROEP

Start jij samen met je club, organisatie, collega’s, buren… een fundraising actie op ten voordele van jullie eigen goede doel? Registreer dat dan op www.iksteunmijngoededoel.be. Via de knop ‘Steun goede doel’ zie je alle ingevoerde goede doelen. Wie een goed doel wilt steunen, kan daaruit een keuze maken en individueel doneren.

Elke euro gaat rechtstreeks naar de vereniging die jij kiest, of het nu gaat om een cultuur- of jeugdvereniging of een hulporganisatie.
Alle steun is welkom om hun verhalen en werking te kunnen verderzetten.

INFO: Vrijwilligerspunt Temse AC De Zaat, 2de verdieping tel. 03-710.12.81 of ann.lagaert@temse.be

7 gedachtes over “Temse ondersteunt nieuw initiatief om goede doelen te registreren en steunen”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *