Online tooghangen in de KSV Chalet

TEMSE – Nu alle horeca gesloten is en er een samenscholingsverbod geldt door de coronacrisis zijn heel wat bewoners creatief bezig om online toch maar contact te houden. Zo kan men sinds kort aanschuiven aan de online toog van de KSV Chalet, de cafetaria van KSV Temse. Een initiatief van Robert Van Lombergen.

“Nu we geen pint meer kunnen drinken aan de toog van ons geliefde Chalet, maken we een virtuele toog aan”, stelt Robert. “We mogen klappen, zeveren, vragen stellen over onze club, zijn leden of andere clubs, Melding maken van verloren gelopen kiekens, konijnen paarden katten en honden. Gepikte brommers of vieloos.”

Er zijn ook wel een aantal dingen die verboden zijn in de groep.

“Wa mogen we nie ? zagen, mensen aanvallen, racisme, stalking en pesten, lelijke foto’s posten en dergelijke. Wie da wel doet vliegt eruit”, klinkt het bij Van Lombergen. “De beheerders beslissen en hebben altijd gelijk, zelfs als ze geen gelijk hebben. En als die miserie van Corona voorbij is gaan we met zijn allen een pint drinken aan de echte toog van ons Chalet.”

KSV Temse fans van toen en nu, en sympathisanten kunnen lid worden van de Facebookgroep via De Chalet, tooghangers Ksv’

Gewezen burgemeester Desiré Van Riet (met das) samen met toenmalig KSV-voorzitter Karel Van der Gucht (vooraan) en toenmalig schepen van Sport Armand Felix uit Steendorp , lang geleden in de KSV Chalet.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *