Bedrijvencentrum The Hub geeft thuiswerkers ruimte tijdens corona-crisis

TEMSE – The Hub in Temse, een kleinschalig bedrijvencentrum, opende op 13 februari, een kleine maand voor het uitbarsten van de Coronacrisis, de deuren en kon sindsdien rekenen op een massa belangstelling van lokale bedrijven en ondernemers. De zaakvoerders beseffen maar al te goed de ernst van deze crisis en horen heel vaak verhalen van mensen in moeilijkheden. Ze hebben daarom besloten om ook hun steentje bij te dragen.

“Vanaf maandag 23 maart stellen we onze nog beschikbare werkplaatsen open voor bedrijven en hun medewerkers”, klinkt het bij Gert Poppe. “De combinatie tussen thuiswerk en een gezinsleven is niet altijd evident en mensen beschikken thuis ook niet altijd over een geschikte werkomgeving, wat nefast is voor de productiviteit in deze moeilijke periode.”

“We hebben ruimte voor 4 tot 8 personen die op een veilige afstand van elkaar, met gescheiden sanitair, beschikkend over alle nodige comfort en in vier verschillende ruimtes kunnen werken”, zegt Poppe. “We stellen deze ruimte beschikbaar tegen kostprijs, dit betekent dat we enkel een bijdrage voor de nutsvoorzieningen vragen.”

Deze actie loopt tot zolang de corona-crisis ons land in de ban houdt.

Wenst u meer informatie? Neem dan contact op met management@hubbusinesscenter.be en men werkt samen met jou aan een oplossing op korte termijn!

The Hub Hub Business Center is in het centrum van Temse in de onmiddellijke nabijheid van openbaar vervoer. We beschikken over 5 full-service kantoren van 50 tot 100m2 groot. Kantoren in The Hub zijn uitgerust met eigen sanitair, keuken, airco, camerabewaking, telefonie en internet. Onze huurders kunnen bovendien gebruik maken van onze eigen parking.

Naast onze kantoren beschikt The Hub ook over een moderne, volledig uitgeruste polyvalente zaal geschikt voor evenementen tot 100 personen. De ideale locatie voor seminaries, opleidingen of bedrijfsfeesten. Deze ruimte blijft echter gesloten tijdens de corona-crisis.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *