Minister van Staat Miet Smet en ex-kabinetsleden op bezoek in Temse

TEMSE – Miet Smet, minister van Staat, de grote dame van de vrouwenemancipatie in ons land, was staatssecretaris en minister van 1985 tot 1999. Meerdere Temsenaars waren aan de slag op haar kabinet, o.a. burgemeester Luc De Ryck en ereschepen Monique Verheyden. Op donderdag 20 februari bezocht de minister van Staat Temse in gezelschap van voornamelijk ex-leden van haar kabinet.

Uiteraard werd ook een bezoek gebracht aan AC De Zaat, waar zij werden ontvangen door burgemeester Luc De Ryck. Hij gaf hen een ‘snelcursus Temse’ gaf en leidde hen rond in het gebouw. De dames waren onder de indruk van AC en site De Zaat.

V.l.n.r. zittend: Annemie Pernot, Miet Smet, burgemeester Luc De Ryck, Juliette Sioen en Hilde Missant. Staande: Miette Pernot, Regine Peeters, Christiane Wegge, Monique Verheyden, Lieve Halewyck, Mieke Vannuland, Myriam Van Varenbergh, Jo Monballyu en Arlette Jockheere.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *