‘Het Dorp’ van Belinda Aebi officieel voorgesteld

TEMSE – In zaal De Arcke in AC De Zaat vond de boekvoorstelling plaats van ‘Het Dorp’, de elfde thriller van ingeweken Temsese schrijfster Belinda Aebi.

Romanschrijfster Belinda Aebi woont sinds 2014 op de site de Zaat in Temse. In de beginjaren van haar carrière speelden haar boeken zich af rond de Gentse onderzoeksrechter Maud Gelderman.

“Sinds enkele jaren maakte Belinda Aebi een ‘zwenking en schrijft ze romans die zich afspelen in onze regio”, vertelde burgemeester Luc de Ryck. “De nieuwe thriller Het Dorp is daar een schoolvoorbeeld van. Er zijn weinig grote succesrijke misdaadromanschrijvers in ons land maar tot dat selecte groepje behoort Belinda Aebi en we zijn blij haar in onze rangen te hebben.”

“Zoveel lof doet mij blozen maar het is hartverwarmend om hier voor een volle zaal te staan”, klonk het bij de schrijfster. “Telkens ik een boek af heb, stel ik mijzelf de vraag of ik een boekvoorstelling ga doen. Want tijdens zo’n voorstelling sta je in het middelpunt van de belangstelling en dat is niet zo men ding. maar de grootste wens van elke auteur is, ik wil gelezen worden. En daarom koos ik er toch voor om deze voorstelling te organiseren.”

Ter gelegenheid van de boekvoorstelling maakte amateur-filmmaker Hugo Bredael een promofilmpje met als voice-over de schrijfster zelf waarin men de sfeer van het boek wou overbrengen. “Maar waarin we uiteraard de plot van het verhaal niet verklappen”, klonk het bij Aebi.

Na de voorstelling konden de aanwezigen het boek, dat zich afspeelt aan de Koolputten in Waasmunster, aankopen tegen een gereduceerde prijs. Daar werd gretig op in gegaan.

Meer foto’s, klik hier
H
et filmpje bekijkt u op onze Facebookpagina’s: ‘Editietemse.be‘ en ‘Nieuws en Info uit temse’ 

‘Het Dorp’ ging als zoete broodjes van de hand

linda

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *