Wielerbelangen stopt met organisatie Zannataronde

Zaterdag 24 oktober organiseerde Wielerbelangen Temse de uitreikingsavond van de Zannataronde voor Juniores. Meteen voor de laatste keer want de wielervereniging stopt met de organisatie van het regelmatigheidscriterium.

“Het alsmaar kleiner wordende deelnemersveld en het feit dat het steeds moeilijker wordt de nodige fondsen bij elkaar te brengen, deed ons deze beslissing nemen’, aldus Nancy Heirbaut van Wielerbelangen.

Mooie, geaccidenteerde parcoursen moesten de jongens tussen mei en augustus bedwingen in Temse, Zwijndrecht, Roosdaal, Bazel en Steendorp. Een goed gevuld envelopje was de beloning voor de eerste 30 van het regelatigheidscriterium. Gertjan Loomans mocht met zijn derde plaats een alukader Z33 van Zannata in ontvangst nemen. Voor Dries De Proost was er een paar full carbon wielen van Cover Wheels voorzien. De winnaar Toon Lembrechts mocht een Zannata Z82evo meenemen. Heel wat juniors die het podium haalden, strijden volgend jaar bij de beloften. Winnaar Toon Lembrechts, toch echt een man met karakter die een stukje kan fietsen, hangt zijn fiets aan de haak om zich voltijds toe te leggen op het leiderschap bij de Scouts. Veel succes in de toekomst, jongens, of het nu in of naast het peloton is.

“Wielerbelangen Temse zal ook in 2016 zeker nog wedstrijden organiseren”, weet Heirbaut. “Zij het dan niet meer onder deze vorm. We danken iedere organisatie en alle sponsors die het mogelijk hebben gemaakt zes edities van de Zannataronde te kunnen organiseren. Wielerminnend Vlaanderen hoort nog van ons”,

Uitreikingsavond Zannata Ronde 2015

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *