POLITIE. Intrekking rijbewijzen, woninginbraak en gekantelde vrachtwagen.

logo Politie Kruibeke-TemseIntrekking rijbewijzen
Een 45-jarige man uit Temse belandde met zijn voertuig in een gracht in de Heistraat te Temse. De bestuurder had een bocht gemist. Hij legde een positieve ademtest af. Uit de ademanalyse bleek dat de man 1,64 promille alcohol in zijn bloed had. Zijn rijbewijs werd onmiddellijk ingetrokken voor 15 dagen.

Tijdens een alcoholcontrole op de N41 in Elversele werd het rijbewijs van een 34-jarige man uit Hamme eveneens onmiddellijk ingetrokken voor 15 dagen. De man had 1,70 promille alcohol in zijn bloed.

Tijdens een controle op de B.A. Heymanstraat werd het rijbewijs van een 27-jarige man uit Temse ingehouden voor 6 uren. De man had een positieve ademtest afgelegd en uit de ademanalyse bleek dat hij 1,27 promille alcohol in zijn bloed had.
Een andere bestuurder, een 44-jarige man uit Nederland diende zijn rijbewijs af te geven voor 3 uren. Hij had 0,75 promille alcohol in zijn bloed.

Woninginbraak
Er werd ingebroken in een woning in de Blindstraat te Temse. De achterdeur werd geforceerd. Er werden enkele horloges en parfum gestolen.


Gekantelde vrachtwagen

Dinsdagmorgen 27 oktober omstreeks 8.30 uur kantelde een  vrachtwagen op de N41 te Temse. Een 59-jarige man uit Beersel was  met zijn vrachtwagen in de berm geraakt en door het omslaan van zijn  stuur is zijn voertuig beginnen tollen en kantelde om. De man werd  niet gewond. Er was enige tijd sterke verkeershinder.

gekantelde vrachtwagen N41 27 10 15
(c) Hulpdienstenforum Vlaanderen.be

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *