PUBLI-REDACTIONEEL- Taverne-restaurant Kaai 22 vanaf heden 7/7 open

TEMSE – Vanaf heden is Kaai 22, op de Wilfordkaai elke dag open. Voortaan kan men er dus van maandag tot zondag terecht voor drinks & food.

De horecazaak opende exact twee jaar geleden, in januari 2018, de deuren. De opening van Kaai 22 door Tony Nai was het sluitstuk van de opwaardering van de Wilfordkaai, een initiatief van de private investeerder Micana, die de concessie over de kaai in 2015 verwierf. En nu is het tijd voor een nieuwe stap.

Begin vorig jaar nam Lucie Dieleman als gerante en chef het dagelijkse reilen en zeilen van van Kaai 22 op zich. Sindsdien waait er een nieuw wind langs de oever van de Schelde die door de klanten erg gewaardeerd wordt.

“Daarom is het nu tijd om de service naar onze klanten toe uit te breiden”, stelt Lucie Dieleman. “Tot nu toe waren we gesloten op woensdag. Maar daar brengen we nu verandering in. Vanaf heden zijn we elke dag, zeven op zeven open. Een service naar onze klanten toe die nu geen rekening moeten houden met een sluitingsdag. En op woensdag zijn heel wat horecazaken dicht in Temse, dat is nog een extra troef !!!”

Uw zaak in de kijker via onze online-krant tegen een zacht prijsje  ? Bel voor info  0495 15 06 81 of mail info@editietemse.be

“Onze klanten moeten voortaan geen rekening meer houden met een sluitingsdag”, stelt Lucie Dieleman

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *