Toerisme Temse wandelt op de Roomkouter

Zaterdag 24 oktober organiseerde Toerisme Temse een Roomkouterwandeling in de omgeving van het gelijknamige natuurpark in Steendorp.

Een kleine 60 wandelaars waren op de afspraak. De kleine wandeling van zowat 40 minuten werd begeleid door schepen van Milieu Franky De Graeve. De lange wandeling werd in goede banen geleid door milieufunctionaris Franky Eeckelaert.

Vooraf kregen de wandelaars een power-point presentatie over de historiek van de Roomkouter. Na de wandeling werden de deelnemers vergast op een tas pompoensoep in Halloweensfeer. Bellenman Gerard Vercauteren, verraste de wandelaars daarbij, als hobbybakker, op zelfgebakken brood…

Meer foto’s, klik hier 

Roomkouterwandeling 2015

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *