Bloemenhulde aan het oorlogsmonument in de Sterstraat

STEENDORP – Ook in Steendorp was er op 11 november een hulde aan de gesneuvelden en slachtoffers van de beide wereldoorlogen.

In de Gelaagstraat was er een optocht met enkele vertegenwoordigers van Steendorpse verenigingen naar het monument in de Sterstraat.
Schepen Wim Van Rossen (Open VLD) legde in naam van de gemeente een krans neer aan het monument. Ter plaatse werd ook de Last Post geblazen door Willy Poschet.

Vorig jaar nog was er een grote delegatie van de Brassband of de harmonie aanwezig om het gebeuren muzikaal kleur te geven.
“Tegenwoordig is het moeilijk om hiervoor nog voldoende muzikanten samen te krijgen”, klonk het bij de organisatie.

Doordat een wagen foutief geparkeerd stond voor het monument, alhoewel er parkeerverbodsborden geplaatst waren, en men daar in principe enkel in de vakken mag parkeren, was het niet mogelijk om foto’s te maken van het monument samen met de aanwezigen.

Meer foto’s, klik hier

vlnr.: Arthur Temmerman (met de vlag van Brassband Sint-Cecilia), Willy Poschet, Dominique Van Landeghem, Karin Verheyen, Karel Poschet, Rudy Van Geel, schepen Wim Van Rossen, Rudy Van Vlierberghe, Linda Buytaert (met de vlag van Harmonie Arbeid en Kunst).

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *