PUBLI-REDACTIONEEL- Brasserie-restaurant De Sampan pakt uit met nog betere online afhaalservice

Ook All-You-Can-Eat-Buffet werd aangepast aan de noden van de klant

TEMSE – Omdat online bestellen voor restaurants met afhaalservice toch een bijna verplicht gegeven is wou men bij De Sampan de website up-to-date brengen om op deze trend beter in te spelen. De huidige generatie internetgebruikers belt alsmaar minder graag, een formuliertje invullen en online een menu doorpluizen blijkt  veel leuker.  Trouwens ook het All-You-Can-Eat-Buffet werd  aangepast aan de noden van de klant.

Meer online, meer bestellingen

“Met de opkomst van het online bestellen kan je als restaurant met afhaalservice niet achter blijven”, stelt zaakvoerder Tony Nai. “We begrepen dat de mogelijkheid om online te bestellen een grote boost zou geven aan het aantal bestellingen.

Mensen grijpen alsmaar minder naar hun telefoon om te bellen, en bestellen liever rechtstreeks via een website. Denk maar aan het success van TakeAway.com. Ook blijven mensen graag op de hoogte van hun bestelling. Nu kunnen we een totaalpakket aanbieden dat op zowel de noden van het team achter de bar, als de bestellende online klant perfect inspeelt.”

Bestellen bij De Sampan is duidelijk en simpel. Een aanpasbaar menu zorgt voor een steeds acurate online keuzelijst voor de klanten waar ze op hun eigen tempo hun keuze kunnen maken.

Bij het doorsturen van de bestelling krijgt het Sampan team op het PC systeem een melding van de order, die ze eenvoudig kunnen bevestigen met een tijdstip van afhaling. De klant krijgt een bevestiging toegestuurd met alle informatie en weet zo meteen wanneer zijn bestelling klaar zal zijn.

Het systeem werkt zeer intuïtief en gebruiksvriendelijk, met steeds duidelijke gestructureerde informatie zodat zowel het team van De Sampan en de klant nooit in verwarring kunnen komen.”

Vertalingen voor de keuken

“Om ook het internationale team in de keuken niet te vergeten werd voorzien dat ze de bestelling ook kunnen printen in hun eigen taal, het Chinees”, vertelt de zaakvoerder. “Zo kan het team achter de bar op hun eigen kassaprinter de bestelling afdrukken in zowel Nederlands als Chinees.”

Minder drukte, maar meer bestellingen

Door een sterkere focus op het online bestellen hoeft ons team niet steeds naar de telefoon te sprinten. Dit geeft hen meer vrijheid en tijd om te spenderen in de zaal van het restaurant. Wanneer ze het nieuwe systeem gebruiken kunnen ze eenvoudig de openstaande bestellingen bekijken, goedkeuren en afprinten voor de keuken. Een vlottere, snellere service voor zowel het team als de klant.”

All-You-Can-Eat-Buffet voor 19.50 euro

Sinds enige tijd kan men in de Sampan op vrijdagavond vanaf 18 uur en zondagmiddag van 12 – 14.30 uur terecht voor een ‘All-You-Can-Eat’ warm buffet.

“Ook daar deden we enige aanpassingen om het nog handiger en gezelliger te maken voor onze klanten”, verklapt Tony Nai. “Het buffet kost voortaan 19.50 euro per persoon exclusief drank. We werken niet met een ‘vast’ buffet, sommige gerechten worden gewisseld zodat men elke keer iets nieuw kan proberen. Het  buffet bevat naast nog enkele andere gerechten ondermeer: Pekingsoep, Eend 8-Zaligheden, Sushi-Mix, Japanse Zeewiersalade, Bami Goreng, Nasi Goreng en Bami Pangang. Reserveren is niet verplicht maar wel handig, het kan via 03 771 98 88. Ook nieuw is dat men op vrijdagavond en zondagmiddag niet verplicht is om het buffet te nemen. Men kan ook, maar dan wel per tafel, opnieuw ‘a la carte’ eten.”

Klik hieronder door voor het volledige aanbod van het buffet

Het aanbod van het All-You-Can-Eat-Buffet

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *