ingeweken Temsenaar Mohamed Manhouk neemt deel aan internationale mannenverkiezing in Australië

TEMSE – Mister Adventure Benelux 2018 Mohamed Manhouk, sinds 2004 woonachtig in Temse, neemt van 26 november tot en met 2 december deel aan de grote finale van Manhunt International in Australië waar niet minder dan 40 landen zullen deelnemen.
Mister Adventure Benelux 2018 Mohamed Manhouk

“Mohamed staat met vol ongeduld klaar om zijn land te gaan vertegenwoordigen”, klinkt het bij Guy Coppens, organisator van de Benelux verkiezing. “Daar zal hij het beste van zichzelf geven zoals wij van hem gewoon zijn.”

Manhunt International is de tweede grootste mannenverkiezing ter wereld en de oudste die er bestaat.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *