Winterhappening komt ten goede aan Nils For Life, voor de strijd tegen leukemie

TEMSE – Het weekend van 15/16 december is het weer feest op de Markt met de Winterhappening 2018.  Dit met een nieuwe organisatie. De opbrengst komt ten goede aan het Temsese initiatief Nils For Life.
Winterhappening 2018 ten voordele van Nils For Life

“Omdat de organisatie van de voorbije twee jaar de pijp aan Maarten gaf kwam ik op het idee om zelf iets op poten te zetten”, aldus initiatiefnemer Tommy Van San. “Ik stapte naar de gemeente en daar kreeg ik de nodige steun. Net zoals de voorbije jaren staan er op zaterdag Live deejays op het programma. Trouwens niet enkel deejays met ‘boenke boenke‘, maar ook bijvoorbeeld dj Kojak die muziek voor alle leeftijden draait. Op zondag is er een familiedag met optredens en ondermeer een ballonclown.”

De opbrengst van de twee dagen komt ten goede aan De Warmste Week van radiozender Studio Brussel, meer bepaald aan Nils For Life, een Temses initiatief.

“Zij zamelen geld in voor de Stichting Me To You, die strijd voeren tegen leukemie”, verduidelijkt Tommy.

“Nils was 24 toen hij in 2016 overleed na een strijd van 3,5 jaar tegen de vreselijke ziekte leukemie”, vertellen Saartje Boel en James Packer. “Ondanks alle tegenslagen keek Nils enorm positief naar het leven. Zijn persoonlijkheid heeft velen geïnspireerd. Zo ook ons. Wij zijn hem enorm dankbaar voor zijn vriendschap, inspirerende woorden, liefde en ook de liefde die hij tussen ons heeft doen ontluiken. Voor dit alles en veel meer willen wij Nils bedanken. Ter nagedachtenis van Nils willen wij met “Nils for Life” geld inzamelen voor het goede doel, dit voor de stichting “Me to you” dat zich inzet in de strijd tegen de leukemie.”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *