Encantadas op de Beiaardconcerten

TEMSE – Dinsdag 21 augustus alweer het laatste beiaardconcert voor deze zomer op de Markt. Het concert met de Mobiele beiaard van de stad Praag, op dinsdag 28 augustus, vindt plaats aan de Mosterdpot in Steendorp.

De afsluiter op de Markt zijn de dames van Encantadas.

Vijf betoverende vrouwenstemmen versmelten en brengen samen met piano, viool, contrabas, gitaar en fluit een totaalspektakel vol tegenstellingen: kleurrijk – sober, grappig – ernstig, uitbundig – ingetogen, gezongen – instrumentaal… maar vooral, feestelijk en uniek.

Bekende en mindere bekende songs worden van een Encantadaskleedje voorzien en de vijf zangeressen deinzen voor geen enkele stijl terug: van swingende retro, aanstekelijke pop en opzwepende folk tot zwoele salsa, ontroerende tango en zuiderse ondeugendheid.

Info: www.encantadas.be 

De dames van Encatadas (foto: encatades.be)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *