Feesten en fuiven voor het goede doel

TEMSE-VELLE – Festivel, het evenement waarbij de opbrengst ten goede komt aan de basisschool van Velle was een groot succes.

“Vrijdag waren er 100 ploegen ingeschreven voor de ludieke quiz met Peter Van De Veire, zowel zaterdag voor het dj-festival als zondag voor de kidsnamiddag waren er 1000 kaarten verkocht”, aldus Philippe Van Robaeys.

Heel wat bekende dj’s kwamen draaien zoals Kelly Pfaff, Tomas De Soete en Joe dj Sven Ornelis. Zondag waren Kaatje & Kamiel en de Ghostrockers van de partij. Wij gingen zaterdag de sfeer opsnuiven tijdens de dj set van Sven Ornelis.

Meer foto’s, klik hier

Joe dj Sven Ornelis ging maar al te graag op de ‘selfie’ met de aanwezige fuifnummers

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *