Badmintonclub Temse vierde 50ste verjaardag

TEMSE – Op vrijdag 20 april vierde Badmintonclub Temse haar 50ste verjaardag in de Emiel Naudtszaal in Elversele. Na een ‘buitensportievelijke babbel, knabbel en een drankje’, zoals de uitnodiging vermeldde, vond een (bijzonder succesrijke) familiale ‘allroundquiz’ plaats.

De club werd in april 1968 opgericht door Dany Erpels en Harry Stuer. De eerste voorzitter was Jos Smet. Nadat zij haar eerste activiteiten op de speelplaats van het VTI had gehouden, was zij in 1970 de eerste club die trainde en speelde in de pas opgerichte sporthal Temsica.

Anno 2018 wordt de club aangevoerd door voorzitter Philip Spriet en secretaris Tom Roelants. De club telt 40 leden en is actief in 2 competitieploegen (gemengd 3de provinciale, heren 4de provinciale).

De club traint elke zondag (10-13 u.) en woensdag (20-23 u.) in sporthal Temsica.

www.bctemse.be

V.l.n.r. schepen Franky De Graeve, Mitch Cornelis, Evi Noens, Lieve De Boeck (penningmeester), Philip Spriet (voorzitter), Dirk Smet, Tom Roelants (secretaris), Katrien Smet en schepen van Sport Debby Vermeiren.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *