Winnaars ‘Zo Dichtblij’ dankzij lokale prijzenpot

TEMSE – Op vrijdag 16 juni vond in AC De Zaat het slotmoment en prijsuitreiking plaats van de publiekscampagne ‘Zo Dichtblij’.
Die actie is de opvolger van Met Belgerinkel naar de Winkel dat 15 jaar lang de grootste fietscampagne van Vlaanderen was. Op het succes van Belgerinkel bouwden Unizo, Bond Beter Leefmilieu en de Gezinsbond samen met het Gemeentebestuur verder met ‘Zo Dichtblij’.
Sabina Van Laere werd de hoofdprijswinnaar

De gemeentelijke diensten Milieu, Mobiliteit en Lokale Economie bundelden hiervoor hun krachten. Met deze campagne wil men de inwoners aanmoedigen om vaker met de fiets of te voet boodschappen te doen bij lokale detailhandelszaken in en rond de kern. ‘Zo Dichtblij’ brengt Temse een stapje dichter bij een duurzame en leefbare leefomgeving.

Tijdens de campagneperiode konden de inwoners bij 74 plaatselijke handelaars loten ontvangen en kans maken op een leuke lokale prijs. De prijzenpot bevatte o.a. een fiets als hoofdprijs, Temse Cadeaucheques ter waarde van 100 euro, 2 cultuurwaardebonnen met een waarde van 50 euro en tassen met groenten en fruit van het seizoen. In totaal werden in Temse 6 478 loten geregistreerd.

Uit alle ingezamelde loten in Temse werden op 9 juni de lokale prijzen verloot. Deze prijzen werden officieel aan de winnaars overhandigd op het slotmoment in zaal De Arcke in AC De Zaat.

Lokaal waren er 13 prijzen te winnen.Sabina Van Laere werd de hoofdprijswinnaar en won een fietsbon van 500 euro geschonken door een fietsenzaak langsheen de Krijgsbaan.

De andere winnaars waren Carina Van Mele, Frederique Waroquier, Peter Hoogstadt, Ann Van Landeghem, Renold Gosselin, Marina Van Nieuwenhove, William Derkinderen, Joeri Noens, Johan Van Bogget, Jaqueline Van Hooste, Marc Vervoort en Franky De Gendt.

Winnaars met schepenen, gemeenteraadsleden, en verantwoordelijke van de meewerkende verenigingen

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *