Wekelijkse rommelmarkt is terug van (even) weggeweest

Rommelmarkt van 7 mei verhuist éénmalig naar de Zaat
TEMSE – Voor de eerste keer dit seizoen was er zondagvoormiddag 30 april, en dat tot zondag 29 oktober, opnieuw een wekelijkse rommelmarkt, in de schaduw van het oud-gemeentehuis. De esplanade voor café Rita was toch bijna volgelopen met standhouders. Toen wij de sfeer gingen opsnuiven was er toch wel wat publieke belangstelling. Hopelijk gaat het aantal standhouders en het bezoekersaantal de komende weken in stijgende lijn. Dat komt de gezelligheid op de markt ten goede.

Komende zondag 7 mei kan de rommelmarkt trouwens niet doorgaan op het op het marktplein, wegens het jaarlijkse evenement ‘Jeugd Temse in Beweging 2017’ (Speelkaai), dat door de werken op de kaai éénmalig verhuist naar de Markt. De rommelmarkt zal die zondag uitwijken naar het plein voor Administratief Centrum De Zaat op het Frans Boelplein.

Meer foto’s, klik hier

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *