Harmonie Orkest Temse huldigde muzikanten

TEMSE – Tijdens het teerfeest in feestzaal Den Oever huldigde Harmonie Orkest Temse (HOT) 16 muzikanten met jaren trouwe dienst. Zij kregen een elk ‘HOT-mannetje op naam’ in keramiek gemaakt door keramist Leo Van der Heyden. Tijdens de avond werd er ook afscheid genomen van uittredende bestuursleden en werden drie nieuwe leden voorgesteld. HOT is de fusie van harmonieën Recht Door Zee en Moed en Volharding. Zij beslisten twee jaar geleden om samen te smelten om de toekomst van de harmoniemuziek in Temse veilig te stellen.

Vereremerkingen voor x jaren trouwe dienst:

10j: Joris Brokken en Gwendolyn Robbrecht
15j: Jan Van Braeckel en Brecht Van Britsom en Marc Pauwels
35j: Stefaan Meskens
40j: Paul De Dycker, Franky Van Britsom en Chris Van Buynder Bob De Ryck, Guido Jacobs, Patrick Van Der Straeten en Bruno Van Walle
45j: Frank Waltens en Marc Waltens
55j: Elisabeth Colman
65j: Willy Barth

Günter Noens, Werner Van Hoyweghen en secretaris Tim Waltens treden uit het bestuur van de harmonie vooral voor professionele redenen.

Gert Peleman neemt de plaats in van Günter Noens als nieuwe jeugddirigent van het Jeugdensemble HOT (hij zal op het Valentijnsconcert op 11/02 voor het eerst dirigeren)
Nele Van Royen, bestuurslid HOT zal het PR gedeelte op zich nemen en
Ruben Van Britsom wordt de nieuwe secretaris van HOT.

HOT is de fusie van harmonieën Recht Door Zee en Moed en Volharding. Zij beslisten twee jaar geleden om samen te smelten om de toekomst van de harmoniemuziek in Temse veilig te stellen.

Meer foto’s, klik hier

DSC_1679
Gehuldigde muzikanten en uittredende bestuursleden samen met het bestuur

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *