Coiffure Joélle knipte For Life @The Mans Corner (UPDATE)

Kapsalon brengt 500 euro in het laatje voor Make A Wish
TEMSE – Ook dit jaar steunde coiffure  Joélle de goede-doel-actie van café ’t Schrijverke tijdens de Warmste Week. Waar Joélle en haar team de voorbije jaren in het café vrijwilligers een kappersbeurt gaven bleef men nu op de eigen stek aan het Georges Van Dammeplein, op de site De Zaat.
dsc_0792
Zaakvoerders Joélle Heirwegh en Ivan Franckaert @THEMANSCORNER

 

Donderdag 15 december konden heren zich laten knippen of scheren, voor Schrijverke For Life, of zoals men wil voor Cut For Wish, in het fonkelnieuwe herensalon ‘ TheMansCorner‘, op de eerste verdieping van het kapsalon. Het was meteen de officiële opening van de nieuwe herenafdeling.

“Het was de bedoeling om ons herensalon vroeger te openen maar door het vele voorbereidingswerk is dat niet gelukt’, aldus Ivan Franckaert. “We waren al twee jaar bezig met dit project maar de administratieve rompslomp heeft er anders over beslist.”

Het herensalon is ingericht in retrostijl mét topbiljart en bar waar de heren een drankje kunnen nuttigen.

Opvallend is dat één van de wanden getooid is met een reuze-afbeelding van een schip in aanbouw op de toenmalige Boelwerf.

“Hiervoor kregen we de medewerking van erfgoedvereniging Op Stoapel”, vertelt Joélle Heirwegh. “Het was eigenlijk onze bedoeling om een foto te gebruiken met een afbeelding van het schip de ‘Temse‘, dat ook op de Zaat gebouwd is. Maar omdat de resolutie van die foto niet goed genoeg was om in reuzegroot formaat af te drukken kozen we in onderling overleg voor het schip de ‘Sombeke’.

Naast de de Cut For Wish verkocht men in het kapsalon ook zelfgemaakte cup-cakes.

“Dit bracht in totaal 460 euro op maar we gaan dit bedrag zelf afronden naar 500 euro voor de goede doel actie van ’t Schrijverke”, verklapt Joélle Heirwegh

Meer foto’s, klik hier

dsc_0799
Eén van de wanden is getooid met een reuzegrote foto van een schip in aanbouw op de toenmalige Boelwerf, in samenwerking met erfgoedvereniging Op Stoapel.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *