Bezigheidsclub wint de Azijnzekerprijs 2015, Temst Jupporters krijgen het Azijnpieserke

TEMSE – De Azijnzekerprijs 2015 , een organisatie van Jong CD&V Temse, werd  gewonnen door De Bezigheidsclub uit Temse.  De Temst Jupporters kregen het Azijnpieserke.
Winnaars Azijn 2015
Winnaars van de Azijnzekerprijs 2015 en het Azijnpieserke samen met Jong-CD&V voorzitter Nicole De Cock

Het werd een spannende strijd voor de eerste plaats omdat naast de jury, ook de stemmen van het publiek voor 50 % van het totaal meetelden.
De prijs voor de meest verdienstelijke persoon of vereniging uit Temse kent dus ook dit jaar een zeer mooie winnaar. De Bezigheidsclub, van de Christelijke Mutualiteit, heeft als doel zowel zieke als gezonde mensen zinvol en creatief samen te brengen. Opgericht in 1975, behoort de Temsese afdeling tot de bloeiendste in de regio.

Het Azijnpieserke, dat jongeren of een jongerenvereniging in de kijker wil plaatsen, werd door de jury zelf gekozen, en ging overduidelijk naar de Temst Jupporters. Deze supportersvereniging van de Rode Duivels, kende al grote successen in hun organisatie. Zo bieden ze hun leden steeds de mogelijkheid om op een goedkope en vlotte manier de wedstrijden van de Rode Duivels bij te wonen. Tevens slaagden ze erin om Jan Vertonghen als peter van de vereniging binnen te halen. Bij wedstrijden van de Rode Duivels, kan u ze wel eens in het stadion of achter de bar in JOC De Nartist bewonderen.

Marina Philips eindigde tweede in de verkiezing van de Azijnzeker. Zij is de oprichter en bezieler van de facebookpagina ‘Parels langs de Schelde’ Een pagina met bijna 5000 leden.

Op een gedeelde derde plaats eindigden de Hostessen Toerisme Temse en Harmonie Orkest Temse (HOT). De Hostessen Toerisme Temse zorgen als charmante ambassadrices voor een warm onthaal bij tal van manifestaties. Harmonie Orkest Temse (HOT) is een unieke samensmelting van ‘Recht Door Zee’ en ‘Moed en Volharding. Zij brengen muziekbeleving tot een nieuw kookpunt.

De andere genomineerden kregen een eervolle vermelding:

Beheerraad gemeentemuseum: Staat in voor de organisatie van activiteiten en tentoonstellingen die het verleden van de gemeente Temse in de kijker zetten.

Natuurouders en natuurhuis: Deze natuurfanaten weten jong en oud telkens weer te boeien met hun verhalen, weetjes,… over fauna en flora

Den Boodt: Dankzij deze groep van mensen, valt niemand uit de boot.

Willy van Wauwe: Dit turnicoon dat zich al 85 jaar inzet voor ‘Rust Roest’ is wereldwijd de oudste, nog actieve turnleraar.

Meer foto’s, klik hier

Azijnzekerprijs 2015
Winnaars en genomineerden van de Azijnzekerprijs 2015 en het Azijnpieserke

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *