Elverseelse feesten hadden weergoden aan hun zijde…

De voorbije twee weekends organiseerde een aantal verenigingen samen de Elverseelse Feesten. De organisatie was tevreden. Ze hadden de weergoden aan hun zijde.

Net zoals vorige zaterdag tijdens de KWB-jogging en het Elverseels petanquekampioenschap bleef het ook tijdens de tweede zaterdag van de feesten mooi en vooral droog, tijdens de gratis rommelmarkt en de optredens op de parking van de Emiel Naudtszaal.

Zondag, tijdens de rit van WTC Forza en de oldtimerrit georganiseerd door carnavalscomité Jawohl, bleef de regen uit tot ver na de middag. Voor de dansnamiddag van Okra Elversele/Temse was die regen geen probleem. Zij sloegen de beentjes los in de Emiel Naudtszaal.
Wij maakten in vogelvlucht enkel sfeerbeelden…

Meer foto’s, klik hier

Elverseelse Feesten 2016
Ook tijdens de KWB-jogging was de zon van de partij

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *