Buurthuis Den Boodt geeft met immocafé kandidaat-huurders tips bij zoektocht naar woning: “De nood is hoog”

TEMSE – Buurthuis Den Boodt opent de deuren van het immocafé. Kandidaat-huurders kunnen er om de twee weken terecht voor tips en ondersteuning bij de zoektocht naar een betaalbare huurwoning.

Wie hulp nodig heeft om in Temse of daarbuiten een huurwoning te vinden, is welkom in het immocafé. Er wordt uitleg gegeven over hoe de huurmarkt in elkaar zit en hoe immokantoren kandidaten op weg helpen. Kandidaat-huurders kunnen er tevens terecht voor tips bij hun succesvolle zoektocht naar een betaalbare huurwoning.

“Onze gemeente bouwde de afgelopen twee jaar veel ervaring op in de organisatie van duurzame huisvesting voor Oekraïense vluchtelingen. Met het immocafé verspreiden we deze kennis en ervaring”, zegt bevoegd schepen Bart Van Geyt (Open Vld). “De nood is hoog, niet alleen in Temse, maar in heel Vlaanderen wordt het moeilijker om een betaalbare, kwaliteitsvolle huurwoning te vinden.”

Wie interesse heeft, kan een afspraak maken via 0479/82.10.73. Een bezoek aan het immocafé is gratis. Buurthuis Den Boodt in de Scheldestraat 64 in Temse opent tweewekelijks op donderdagmiddag van 14 uur tot 16 uur de deuren van het immocafé.

Buurthuis Den Boodt in de Scheldestraat 64 in Temse. — © pvs

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *