POLITIE. Man onder invloed met wagen in gracht naast N16

Intoxicatie – voertuig in gracht

Een patrouille merkte een voertuig op dat aan het slingeren was, het voertuig belandde in de gracht naast de N16 in Temse. De bestuurder, een 28-jarige man uit Temse legde een positieve ademtest af. Uit de ademanalyse bleek dat de man 0,96 promille alcohol in zijn bloed had. Zijn rijbewijs werd ingehouden voor zes uren. Hij werd niet gewond.

Intrekking rijbewijs

Op de Velle in Temse werd een 19-jarige man uit Temse betrapt op het rijden onder invloed van drugs. De jongeman legde een positieve speekseltest af. Zijn rijbewijs werd onmiddellijk voor 15 dagen ingetrokken. In het voertuig werd een kleine hoeveelheid drugs gevonden, deze werd inbeslaggenomen en de man kreeg hiervoor een OMS (onmiddellijke minnelijke schikking). Tevens werd een fles lachgas aangetroffen in het voertuig. Deze werd eveneens in beslaggenomen.

Tegen geparkeerde auto – intrekking rijbewijs

Op de Velle reed een 44-jarige man uit Temse een geparkeerde aan. De man pleegde vluchtmisdrijf maar kon worden gevat. Hij legde een positieve ademtest af. Uit de ademanalyse bleek dat de man 2,62 promille alcohol in zijn bloed had. Zijn rijbewijs werd onmiddellijk ingetrokken voor 15 dagen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *