Lieve Truyman en Davy De Rijbel vertegenwoordigen Temse op N-VA lijsten voor Federale en Vlaamse verkiezingen

TEMSE – N-VA heeft de kandidaten bekend gemaakt waarmee de partij op 9 juni volgend jaar naar de stembus trekt voor de Vlaamse, Federale en Europese verkiezingen. Ook Temse wordt vertegenwoordigd op de Vlaamse én Federale lijst.

Eerste Schepen en nationaal ondervoorzitter Lieve Truyman en fractieleider in de gemeenteraad Davy De Rijbel zullen voor Temse de belangen verdedigen.
“We kijken al uit naar de campagne!” aldus lokaal voorzitter Kim Aluwé.

Eerste schepen Lieve Truyman is ook nationaal ondervoorzitter van N-VA en is eerste opvolger op de Kamerlijst. Ze kan wel niet rechtstreeks verkozen worden voor het parlement maar maakt wel kans op een zitje als een andere verkozen niet kan zetelen of vervangen moet worden.

Dit laatste gebeurt ook als N-VA in een regering zou stappen en een Oost-Vlaams verkozene minister wordt. Fractieleider Davy De Rijbel neemt de 10de opvolgersplaats voor het Vlaams Parlement voor zijn rekening.

Davy De Rijbel en Lieve Truyman

Een gedachte over “Lieve Truyman en Davy De Rijbel vertegenwoordigen Temse op N-VA lijsten voor Federale en Vlaamse verkiezingen”

  1. Het kruispunt Doornstraat- N16-Gasthuisstraat confliktvrij volgens Lieve Truyman? Ze zal daar waarschijnlijk nog nooit te voet overgestoken hebben. Veel keren verandert voor fietsers en voetgangers.Nog niks veiliger, en zeker niet confliktvrij

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *