Tesamen voor Temse deelde weer speelgoed uit

TEMSE – Voor de zesde keer zamelde oppositiepartij Tesamen in Temse speelgoed in voor gezinnen in nood. “We hebben een hart voor kinderen, ze verdienen stuk voor stuk een fijne Sinterklaas”, vertelt Brigitte Caura van Tesamen.


Elk jaar doet de partij Tesamen een oproep om gebruikt speelgoed binnen te brengen. Zo wil ze elk jaar de kinderen van gezinnen uit Temse die het financieel moeilijk hebben een sinterklaasgeschenk aanbieden.

“We hebben een hart voor kinderen, en op deze manier bezorgen we elk jaar een geschenkje aan ongeveer 150 kinderen”, zegt Brigitte Caura.


Zaterdagnamiddag 25 november kon het speelgoed afgehaald worden. Het initiatief had opnieuw een grote opkomst.

“Elk kind mag drie stuks uitkiezen. Daarnaast krijgen ze nog één groot geschenk, een boekje en een puzzel”, zegt Caura. “Jammer genoeg hebben nog veel gezinnen en alleenstaande ouders het moeilijk. Als er dan moet worden gekozen tussen eten of speelgoed, dan is de keuze snel gemaakt. Het blijft jammer dat we dit moeten doen.”

“Jammer genoeg hebben nog veel gezinnen en alleenstaande
ouders het moeilijk.”. aldus Brigitte Caura (rechts)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *