Bart Verhaeghe, ondernemer en voorzitter Club Brugge, gastspreker op netwerkavond Ondernemend Temse

Grote interesse bij bedrijfsleiders, ondernemers en zelfstandigen uit de regio

ontwerp 1Netwerkavond

Philippe Van Robaeys (bestuurder Ondernemend Temse vzw) : “Wij zijn trots Bart Verhaeghe te mogen verwelkomen als top-spreker op onze netwerkavond. Gezien de vele vragen voor dergelijke lezingen en andere openbare verplichtingen was het niet evident hem hiervoor te kunnen strikken.

Bart Verhaeghe heeft een heel eigen visie op ondernemen, zijn gedachten die hij neerpende in zijn boek (Zeg niet aan mijn moeder dat ik ondernemer ben…ze denkt dat ik op zoek ben naar een job) waren toen zelfs visionair als we daar nu op terugkijken. De afsluitende netwerkreceptie zal dan ook voldoende gesprekstof hebben”.

Ondernemend Temse vzw

Ondernemend Temse vzw is opgericht door bedrijfsleiders uit Temse die de belangen van de lokale economie, en in het bijzonder van ondernemingen uit Temse, op een positieve wijze mee willen verdedigen en ondersteunen. Op de voorbije jaarprogramma’s stonden eerder reeds o.a. de Nacht van de Ondernemer (gala-avond met ruim 500 gasten), de Jobbeurs in Temse met als thema ‘Werken in eigen streek’, de Openbedrijvendag Temse, etc. Voor meer info of duiding zie ook www. ondernemend-temse.be . Door het organiseren van netwerkactiviteiten wil de vzw bijdragen tot extra netwerking onder lokale ondernemers, om zo in een aangenaam kader buiten de werkomgeving elkaar als buren en collega’s beter te leren kennen, ervaringen uit te wisselen en waar mogelijk samen te werken. De vzw wil lokaal haar rol vervullen in dialoog, politiek neutraal en met een open geest tot samenwerking met eenieder. De jaarlijkse ondersteuning van een plaatselijk goed doel met een deel van de bijdragen van de sponsors en jaarpartners onderstreept mee onze lokale verbondenheid.

Bart Verhaeghe

Dhr. Bart Verhaeghe begon zijn loopbaan als management consultant bij KPMG, waar hij betrokken was bij de start van VTM. Daarna stapte hij over naar de industriebouwer Verelst waar hij als CEO mee de projectontwikkelaar Eurinpro uitbouwde, gespecialiseerd in logistiek vastgoed. Deze vennootschap groeide aanzienlijk en werd in 2006 verkocht. Hij stichtte vervolgens het vastgoedbedrijf ‘Uplace’, waarmee hij o.a. in Machelen een winkel- en ontspanningsproject wil ontwikkelen. Hij is ook bekend als voorzitter van Club Brugge.

“Wij kijken uit naar zijn visie op ondernemen, en bieden op het einde ook de mogelijkheid tot vraagstelling”.

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *