Nieuwe websites voor Lokaal Bestuur Temse en Welzijnsvereniging Sleutelzorg

TEMSE – Het Lokaal Bestuur Temse en Welzijnsvereniging Sleutelzorg lanceerde twee nieuwe websites: www.temse.be en www.sleutelzorgtemse.be. Op 13 april volgt er nog een derde website: www.opgroeieninTemse.be. Deze websites zorgen voor eenvormige info en een betere digitale dienstverlening.

Twee nieuwe websites gingen online:

www.temse.be – met info over de dienstverlening van de gemeente en het OCMW

www.sleutelzorgtemse.be – met info over het uitgebreide aanbod van alle zorgdiensten van Welzijnsvereniging Sleutelzorg

Op 13 april volgt er nog een derde website www.opgroeieninTemse.be Deze bundelt alle info over kinderopvang, scholen en vrijetijdsactiviteiten voor kinderen en jongeren. De nieuwe website voor het Cultuurcentrum www.cultuurcentrumtemse.be ging al in de zomer 2022 online.

www.temse.be

Ontdek het nieuwe en uitgebreide e-loket van deze website. Als inwoner kan je nu heel wat attesten, aktes en uittreksels van Burgerzaken online aanvragen en direct in je mailbox ontvangen. Denk maar aan een uittreksel uit het strafregister (bewijs van goed gedrag en zeden) of een attest van gezinssamenstelling. Heb je een melding voor het Lokaal Bestuur? Geef ze online door en we volgen ze op.

“Als Lokaal Bestuur kunnen we nu de digitale dienstverlening voorzien die inwoners verwachten”, geeft burgemeester Hugo Maes aan.

Verder heeft de website een centrale zoekfunctie, kan je makkelijk een afspraak maken en bevat de startpagina enkele knoppen voor snelle actie. Deze knoppen kozen wij op basis van een analyse en bevraging van de gebruikers van de vorige website.

www.sleutelzorgtemse.be

Welzijnsvereniging Sleutelzorg biedt zorg- en dienstverlening aan, in de eerste plaats aan de inwoners van Temse. Op de nieuwe website vind je alle informatie over onze woonzorgcentra, kortverblijf en assistentiewoningen, over het lokaal dienstencentrum ‘t Achterpoortje en de thuiszorgdiensten. Solliciteren voor onze vacatures kan nu ook online. Bezoek de website en ontdek de verhalen van onze tevreden bewoners en klanten!

“Met de nieuwe website reiken we de sleutel aan tot warme zorg. Hierdoor komt het zorgen voor elkaar in beeld,” zegt Werner Maerevoet, voorzitter van Welzijnsvereniging Sleutelzorg.

www.opgroeieninTemse.be

Speciaal voor alle kinderen, jongeren en hun ouders van onze gemeente verzamelden we alle informatie die ze zoeken, op één website: www.opgroeieninTemse.be. Deze website gaat op 13 april online.

“De basis is gelegd. Met deze websites kunnen we onze digitale dienstverlening nu stapsgewijs verbeteren. Zo volgt er op korte termijn al de mogelijkheid om ook je parkeerverbod voor bijvoorbeeld een verhuis online aan te vragen,” schetst schepen van Digitalisering Wim Van Rossen (Open VLD).

Foto vlnr.: Maaike Smet (teamverantwoordelijke Communicatie en Onthaal), Nele De Cleen (algemeen directeur), Hugo Maes (burgemeester), Wim Van Rossen (schepen voor Digitalisering), Werner Maerevoet (voorzitter van Welzijnsvereniging Sleutelzorg) en Sabrina Avonts (communicatieverantwoordelijke van Welzijnsvereniging Sleutelzorg).
 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *