Nabuko Donosor wint de prijs van de ‘zelfjury’ van de carnavalstoet

TEMSE – Na drie jaar kon het gemeentelijk carnavalscomité nog eens een nog eens een cavalcade organiseren. Ondanks de weerberichten eerder deze week bleef het droog in Temse en zakten een boel mensen af naar de Scheldegemeente om te genieten van de kleurrijke opeenvolging van carnavalisten en wagens.

Voor de eerste keer werd de stoet gevormd op de site De Zaat. Dit wegens plaatsbeperking op de Wilfordkaai. Vele honderden toeschouwers langsheen het parcours genoten van het carnavalesk spektakel.

’s Avonds werd in de feestzaal van het gemeentehuis de prijzen van de ‘zelfjury’ uitgereikt. Dat zijn de groepen die elkaar punten geven. Meestal is die uitslag een indicatie voor de ‘echte’ prijsuitreiking van de jury. Die vindt plaats op maandagavond na de popverbranding.

Nabuko Donosor uit Bazel ging met hun thema ‘Geklungel in den Jungle’ met de eerste prijs aan de haal.

Meer foto’s van de stoet, klik hier

Nabukodonosor uit Bazel won de eerste prijs van de zelfjury

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *